Integritetspolicy

Från och med den 25 maj 2018 gäller EU:s dataskyddsförordning GDPR som lag i Sverige. Rätt från början vill därför berätta hur vi behandlar dina personuppgifter på vår webbplats och hur du ska göra om du är missnöjd med något och vill klaga. De rättsliga grunder vi använder för att behandla dina personuppgifter är i regel genom samtycke eller efter en intresseavvägning.

När samlar vi in personuppgifter?

Rätt från början använder nyhetsbrevstjänsten mailchimp.com. Via den tjänsten samlar vi också in mejladresser till prenumeranter av våra nyhetsbrev. Vi skickar bara ut till dig som aktivt samtyckt att få nyhetsbrev från oss. Du kan när som helst avregistrera dig genom att klicka en länk i slutet av nyhetsbrevet.

Vi tar ibland mingelbilder och andra foton i samband med våra egna evenemang. En del foton publiceras på webbplatsen och våra sociala kanaler för att informera om arrangemangen. Vi informerar alltid vid arrangemanget om vem som fotograferar och hur du ska göra om du inte vill vara med på bild.


Vilka är dina rättigheter?

Du har rätt att kontakta oss om du vill göra invändningar mot behandlingen av personuppgifter eller få information om vilka uppgifter vi har om dig. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på mejladressen tor.gustafsson@funktionsratt.se.


Du har också rätt att:

  • Begära rättelse av felaktiga uppgifter
  • Begära radering av vissa uppgifter
  • Begära att vi begränsar behandlingen
  • Få personuppgifter överförda


Hur gör du för att klaga?

Om du vill utöva dina rättigheter enligt GDPR-lagen eller önskar komma i kontakt med oss med anledning av vår behandling av dina personuppgifter maila oss på tor.gustafsson@funktionsratt.se.

Skip to content